İş Sürekliliği Farkındalığı Haftası Bu Sene 19 – 23 Mart’ta

iş sürekliliği farkındalığı

İş Sürekliliği Enstitüsü (Business Continuity Institute – BCI) tarafından düzenlenen İş Sürekliliği Farkındalığı Haftası 19-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğin, bugünün dinamik ve karmaşık iş dünyasında krizin etkin bir şekilde yönetimi konusunda ücretsiz ve global bir eğitim içeriği sunması amaçlanıyor.


Farklı özellikler gösteren kriz dönemlerine karşı daha dirençli ve esnek bir organizasyon olmanın önemi üzerinde durulması planlanıyor. Kriz ortamları genel kanının aksine, zamanın girişimcilerin aleyhine işlediği gerçeği de etkinliğin temalarından biri.


Etkinlikte Dikkatinizi Çekebilecek Uygulamalar

– BCI ve ortakları tarafından yapılan yeni araştırmalar hafta boyunca yayınlanıyor olacak ve internet yayınıyla bu bilgiler geniş kitlelere ulaşabilecek.
– Hafta boyunca 30’dan fazla canlı internet yayını yapılacak ve yayın sırasında sorular sorulabilecek.
– İş Sürekliliği Farkındalığı Haftası Forumu: Yeni katılımcıların, İş Sürekliliği Topluluğu ve endüstrinin daha deneyimli çalışanlarına LinkedIN üzerinden soru sorabilecekleri bir forum oluşturulacak.
– BC24: Özel vakaları organizasyonunuz ve yönetim yetenekleriniz üzerinde test edebileceğiniz ezber bozan ve çok fonksiyonlu bir simülasyon oyunu ile dünya çapında benchmark fırsatı yakalamak mümkün.

İş Sürekliliği Enstitüsü Hakkında

BCI, iş sürekliliği yönetimini bir sanat ve bilim olarak ele alarak, organizasyonları olağanüstü durumlar için hazırlıklı hale getirmek için 1994’te kurulmuştur. Enstitü üyelerine, danışmanlık ve destek çalışmaları, eğitim ve sertifikasyon programları, süreklilik ve etik açıdan standartları uygulama gibi fırsatlar tanımaktadır.
İçinde Agenci, Aon Risk Consulting, BAE Systems, BP, BSI Group, BT, ContinuitySA, Deloitte, DNV, ClearView, COOP Systems, DHL Supply Chain, eBay, Getronics, GPAA, IBM, Itau Unibanco, HP, Link Associates, Lockheed Martin, National Grid, Prudential, PwC, Royal Mail, Savant, Statoil, Steelhenge Consulting, UNICEF, VocaLink and Zurich’in de bulunduğu 80 organizasyonun üye olduğu BCI, ayrıca kurumsal üye olma fırsatı da sağlıyor.
Detaylı bilgi ve kurumsal üye olmak için The Business Continuity Institute online sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Görsel: bcaw2012